Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už se vám někdy stalo, že se probudíte do svátečního dne a zjistíte, že vám přes noc prasklo těsnění pod nádrží na WC. Minulý rok stačilo na dvě hodinky zavřít přívod vody, zajet do nejbližšího obchodu, koupit nové těsnění a bylo vyřešeno. Od teď asi přes svátky nebudeme chodit na záchod, kdyby se to stalo opět.

0 0
možnosti
Foto

Těsnění náhradního k použití v různých zařízeních po celém bytě by měl mít každý uvědomělý a spořádaným životem žijící občan tohoto státu doma pro jistotu nasysleno hned několik desítek kusů - a měl by být rovněž tak řemeslně zručný, aby se je uměl všechny vyměnit!!!!

0 0
možnosti

"Jsou dny, kdy ekonomika, práce a nakupovánínejsou na prvním místě." To jako nejsou na prvním místě sami od sebe? Jak se tyto a ostatní činnosti porovnávají. Jak sestavují svůj vlastní žebříček? A kde jste ho vygoogloval?

Na kolikátem místě je pro mne ekonomika, práce, nakupování, rodina, zábava, kostel (365.), spaní určuji výhradně já. A nikdo mi do toho nemá co kecat. Politici nejméně. A to se týká přinejmenším osmi miliónů dospělých občanů této země.

5 0
možnosti

Už je mi z těch "pachatelů dobra" na zvracení.Další pokrytecké "knížecí rady" od člověka, který vlastně nic nedělá, a bere za to královský plat.Zapomněl(asi schválně) sdělit, že mzdy v Německu a Rakousku jsou takové, že si lidé mohou o svátcích užívat rodiny, kdežto u nás hodně lidí bere tyhle šichty proto, aby mohli trochu lépe přežít.

5 0
možnosti
Foto

O tom, co je pro lidi důležité, stejně jako dříve o tom rozhodovala KSČ, dnes rozhoduje se svou poslaneckou družinou čítající 199 hlav, také jistý, dvoustý pan Mihola. Ještě tam k dokonalosti zákona schází - zavřít čerpadla pohonných hmot, státní hrady a zámky a hlavně kostely. Když na svátky nevychází noviny, umlčet také veřejnoprávní televizi a na obrazovky umístit jen "přestávková koťata" se sváteční hudbou. Při troše fantasie přijde pan poslanec ještě na nejméně 100 případů dalších, které by bylo možno v době státních svátků z důvodů úsporných umlčet a vyřadit z provozu.

8 0
možnosti

A co studenti, kteří si mohou o svátcích něco trochu přivydělat? Ještě jim poraďte, jako ten mladobolševik Stropnický, aby nepracovali, že společnost má povinnost je při studiu živit.Vy hadi jste stejní, jako komunisti.

6 0
možnosti

Pane senátore, zapomněl jste na závěr zvolat A hybaj do kostela!

4 0
možnosti

U Nás ten rozdíl mezi všedním dnem všedních starostí a Svátkem nepráce není tak vidět; proto ho dodavatelé dobra simply naříděj.

2 0
možnosti
Foto

Teď se oháníte zájmy občanů a jejich kultivací. proč vás tedy nezajímají zájmy občanů v jiných případech? proč neplníte sliby?

Proč je občan téměř nesvéprávný proti řadům a úředníkům? Proč jsou např. zdravotně postižený v podstatně druhořadými občany? Vlastně třetiřadýiy, protože prvořadými jste vy, politici.

Jděte do háje vy dobrotrusové. Zájmy občanů jsou poněkud jinde, než si vy představujete.

5 0
možnosti

L83i35b34o54r 37V65a68n60ě61k

14. 10. 2016 7:47

Pobavil mne výrok říkající, že omezení není omezující ale kultivující.

.

On se pana senátora nikdo neprosil - prodavači kvůli zvýšenému platu o svátcích většinově pracují rádi, zákazníci co musí v normální dny intenzivně pracovat jsou vděčni za svátek, kdy si v klidu nakoupí...

Jediný kdo se tím zviditelní jsou vyděračské spolky zvané odbory.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS