Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je třeba zrušit povinnou školní docházku a nahradit ji povinným vzděláváním. Jinak si bude školský zákon, zahrnující povinnou domácí on-line výuku, protiřečit.

0 0
možnosti

L91u89b88o24š 66K33r75i85m64l

19. 8. 2020 19:30

Ve skutečnosti je tento zákon na hraně ústavy, protože nařizuje povinnou distanční výuku pro nezletilé děti, které mají být pod dozorem dospělé osoby vč. povinnosti zajistit vybavení a technologií nutných k této výuce. Rozumím tomu pro vysoké školy a možná i pro střední školy, ale i zde to znamená při více dětech náklady na vybavení a prostor pro každé dítě.

0 0
možnosti

Cetl jste ten zakon? Nic takoveho, co pisete o technice, NEPRIKAZUJE. Je tam jasne napsano, ze zpusob realizace zalezi na konkretnich podminkach skoly a deti.

Takze je mozna i varinta, ze deti budou dostavat praci papirove. A nebudou se na to smet vykaslat, coz na jare mohly.

0 0
možnosti

Nechapu jednu vec - zmena zakona kvuli maturitam i prijimackam se na jare udelal. PROC se neudelalo i tohle uz tehdy? Jak muze vlada a parlament pripoustet nelegalni stav? Jarni stav totiz nebyl vakuum, ale naprosta nelegalnost.

A jeste horsi to bylo s dobrovolnou vyukou v cervnu. KDE TO JSME? Nekdo nekdy zrusil povinnou skolni dochazku? A jeste jste rodicum, kteri porusovali zakon a neposilali deti do skoly, dali OCR. Zaplatit nekomu za porusovani zakona? Jak muze tohle nekdo pripustit?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS