Diskuse

Omezení prodejní doby o svátcích

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napsal jsem panu poslanci, že mu za tuto socialistickou péči, o níž nestojím, plivu do tváře. Administrace mi to smazala. Jak vidno, je zakázáno vyslovit tomuto bolševickému jednání své opovržení. ;-(

0 0
možnosti
Foto

Dříve jsem vaši stranu nevolil proto, že jsem křesťan a existence „křesťanské strany“ je pro mě zcela nepřijatelná, protože křesťanství není a nikdy nesmí být politický program. K tomuto „ideovému východisku“ zjišťuji, že jste nevolitelní i protože, že škodíte. Pracuji jako prodavač v marketu. O vaše volno nestojím, vy mě poškozujete. Své představy o tom, co je moje dobro, si laskavě račte vetknout za klobouk. Rv

Mimochodem – máte odvahu své konání v této diskusi nějak obhájit?

1 0
možnosti

... tyhle ,,elity" na to ,,nemají koule". Přece se s námi - kteří tomu nerozumí - nebude zahazovat Rv.

0 0
možnosti

... pane Jiří Miholo - místopředsedo KDU-ČSL, předsedo poslaneckého klubu, poslanče PČR, vysokoškolský učiteli, historiku a ,,konzervativní politiku"- jak tak čtu diskuzi pod vaším starostlivým článkem o blaho lidstva - docela jste si s ním naběhl, že ?? Ani já vás za něj nepochválím a řeknu: ,,Jděte příště s takovými návrhy DO PAĎOUS RvRv!

2 0
možnosti

Žádné volno jim nedáváte. Nutíte jim ho násilím, čímž je navíc okrádáte o peníze. A ten marxistický závěr článku o tom, jak trh nefunguje a slabší se musí chránit, je fakt úžasný. Příště zkuste zakázat o svátcích veřejná WC.

4 0
možnosti
Foto

a co kdybyste neřešil, jak mají lidé trávit svátky? vaše strana chce. No a? Vaše strana je božstvo?

3 0
možnosti

Co si to zatraceně vy ustaraní politici o sobě vlastně myslíte? Že jste mama a tata nás všech? Že nás máte právo neustále buzerovat a určovat nám, kdy a kde máme nakupovat, kdy máme být s rodinou a kdy pracovat, kdy a kde máme nekouřit a pořád něco takového... Vždyť je to horší jak za komoušů, nechte nás už napokoji a běžte do... se realizovat někde jinde!

6 0
možnosti
Foto

Milý lidovče: proč se schováváte za státní svátky, jako křesťanovi by Vám mělo jít především o zasvěcené svátky. K těm ovšem řada státních svátků nepatří ostatně aní 26.12, na Štěpána, není zasvěcený svátek. Na dvou židlích nelze seděti - být současně stranou křesťanských hodnot i populismu.

6 0
možnosti

Rv

Zase jste vyřešili něco nebylo potřeba řešit.

Sebrali jste prodavačům příplatky a tudíž je ochudili.

A mnohým jste vzali možnost nákupu ve vhodné volné chvíli.

O svátcích chodím nakupovat pravidelně - a proč ?..Protože v ty dny vyjedu na hory a po cestě zpět si udělám nákup.

Kdybys se starali o důležité věci a ne o ptákoviny a o to jak i proti naší vůli nám udělat život lepší podle vašeho světonázoru bylo by na světě lépe.

Další čárečka k nevolitelnému poslanci.

9 1
možnosti

Možná by to chtělo zabývat se raději důležitými problémy.

8 1
možnosti
Foto

Pane poslanče, dejte o svátcích laskavě nucené volno a "svatý pokoj" také lékařům, a zdravotním sestrám, hasičům, policii, České televizi a zavřete kostely a čerpadla pohonných hmot. Odpočívat chceme všichni...;-O

10 0
možnosti